CĂLĂTORIND CU IBEROGAST®

Un bărbat într-o cămașă din denim privește în stânga și zâmbește după ce nu mai suferă de flatulență.

Aduceți Iberogast® la bord

Când faceți o călătorie, explorarea locurilor noi și fascinante poate fi uneori prea mult pentru stomacul dvs. iritabil. Vă puteți întreba - de ce are burtica mea probleme? Ei bine, în timp ce călătoriți, tractul gastrointestinal poate fi afectat de factori declanșatori necunoscuți, cum ar fi ingrediente noi, mese neîncălzite complet sau mâncare de stradă pregătită în condiții igienice discutabile. Acești factori pot duce la stomac nemulțumit, mai ales dacă suferiți de o problemă gastrointestinală diagnosticată, cum ar fi o tulburare gastrointestinală funcțională.

Cum să vă scutiți stomacul de surprize neplăcute? Nu uitați să includeți Iberogast® în trusa cu medicamente de călătorie. Datorită abordării sale holistice și a formulării naturale cu nouă extracte din plante medicinale, Iberogast® oferă ameliorarea eficientă a mai multor simptome digestive simultan, de exemplu dureri abdominale și crampe, apăsare, greață, balonare sau flatulență. În plus, flaconul comod de Iberogast® încape cu ușurință chiar și în cele mai mici bagaje.

Amintiți-vă: când stomacul dvs. face o călătorie, lăsați-l să călătorească cu puterea naturii, mergeți cu Iberogast®.

Iberogast®

Tulburările de la nivelul tractului gastrointestinal sunt în general nu numai extrem de neplăcute și asociate cu numeroase acuze, dar adesea îngreunează viața normală de zi cu zi. Este bine că există Iberogast®: Combinația a nouă plante medicinale vizează atât cauzele cât și simptomele supărătoare.

Totul despre Iberogast®