Când se recomandă Iberogast®

O femeie brunetă cu părul scurt și o cămașă albă are brațele încrucișate și zâmbește în dreapta după ce a învățat cum să facă față sindromului ei de intestin iritabil .

Ce spun experții

Simptomele digestive sunt adesea deranjante și dureroase, astfel încât găsirea unei modalități de ameliorare rapide și fiabile vă poate ajuta să vă liniștiți.

Iberogast® este unul dintre medicamentele pe bază de plante care încorporează un nivel ridicat de cercetare, pentru tratamentul tulburărilor gastrointestinale funcționale, cum ar fi SII (sindromul de intestin iritabil) sau DF (dispepsia funcțională). Iberogast® a fost susținut de cadre medicale din întreaga lume și este primul preparat pe bază de plante pentru tulburări digestive funcționale din Germania. Este disponibil de aproape 60 de ani și a ajutat la tratarea a peste 90 de milioane de pacienți din peste 30 de țări din întreaga lume. Secole de cunoștințe tradiționale despre eficacitatea ridicată a extractelor din plante naturale puternice au fost confirmate de decenii de cercetări științifice solide, pentru a produce o combinație extrem de eficientă din nouă extracte din plante.

Eficacitatea Iberogast® a fost dovedită în numeroase studii științifice

Oamenii de știință studiază tulburările digestive funcționale de 3 decenii. Fundația ROME, o organizație independentă non-profit, s-a aflat la cârma acestor eforturi încă de la sfârșitul anilor 1980. Misiunea sa a fost de a „îmbunătăți viața oamenilor cu tulburări gastrointestinale funcționale”. În 1994, a publicat criteriile Rome I pentru diagnosticarea și tratamentul tulburărilor multiple, inclusiv funcționale, cum ar fi SII și dispepsia funcțională. De atunci a actualizat continuu aceste criterii și cunoștințele globale privind tulburările gastrointestinale funcționale (TGIF). În publicațiile recente „ROME IV”, elaborate de grupuri speciale de lucru formate din gastroenterologi de renume, Iberogast® este recomandat pentru tratamentul pacienților cu dispepsie funcțională (stomac iritabil).

Iberogast® vizează mai multe simptome ale tractului digestiv

Puteți vedea două mâini care se odihnesc pe stomac în jurul ombilicului.

Iberogast® relaxează mușchii stomacului ameliorând crampele, balonările și senzațiile de presiune

În cazul tensionării excesive a mușchilor din partea superioară a stomacului, este posibil să resimțiți o senzație de sațietate precoce sau de plenitudine gastrică.

Studiile științifice confirmă faptul că Iberogast® relaxează mușchii tractului gastrointestinal și este, de asemenea, capabil să amelioreze crampele, balonarea și senzația de presiune, normalizând în esență funcția stomacului.

  • În partea superioară a stomacului pot fi depozitate mai puține alimente, ceea ce poate duce la sațietate precoce.
O femeie cu o cămașă albastră stă în bucătărie și aranjează cu bucurie lantele aromatice din bucătărie.

Iberogast® promovează favorizează tranzitul digestiv, reducând senzația de plenitudine și greutate

Atunci când mușchii din partea inferioară a stomacului sunt prea relaxați, este posibil să resimțiți o senzație de plenitudine și greutate, deoarece alimentele nu sunt transportate corespunzător mai departe către intestinul subțire.

Studiile științifice au confirmat că Iberogast® are un efect dublu asupra motilității mușchilor stomacului: relaxează mușchii care afectează capacitatea stomacului de păstrare a alimentelor și, în același timp, stimulează mușchii care sunt mai puțin tensionați decât este necesar pentru a deplasa alimentele către intestin. În acest fel, ajută la promovarea transportului digestiv normal, ameliorând stările incomode de plenitudine și greutate.

  • Distribuția necorespunzătoare a alimentelor în stomac poate crește presiunea la nivelul acestuia.
  • Alimentele pot rămâne în stomac prea mult timp și nu sunt transportate mai departe.

Iberogast® calmează nervii stomacului și reduce durerea

Pacienții cu tulburări gastrointestinale funcționale sunt adesea hipersensibili la factorii declanșatori din tractul gastrointestinal, ceea ce poate duce la o percepție intensificată a durerii, în comparație cu persoanele sănătoase.

Studiile farmacologice au arătat că Iberogast® poate să reducă activitatea nervoasă declanșată de diferiți stimuli, ceea ce poate reduce hipersensibilitatea, la rândul său.

În același timp, proprietățile antiinflamatorii ale Iberogast® pot reduce durerea rezultată din inflamație.

O doctoriță tânăra poartă o haină albă și stă în cabinet.

S-a dovedit că Iberogast® ameliorează simptomele digestive

Studiile științifice au arătat că Iberogast® poate să amelioreze simptomele tulburărilor digestive funcționale in cateva zile după administrare.

Puterea naturii, furnizată sub forma preparatului lichid pe bază de plante Iberogast®, asigură absorbția rapidă în organism.

Iberogast® ameliorează șase simptome digestive

Iberogast® este un tratament eficient, bine tolerat, pentru ameliorarea simptomelor tulburărilor gastrointestinale funcționale. S-a dovedit că ameliorează în mod eficient stări precum:

  • Durere de stomac
  • senzatie de plenitudine
  • Greață
  • meteorism
  • Crampe abdominale
  • arsuri la stomac