Ce conține Iberogast®

O femeie de culoare  în cămașă galbenă, își ține mâna lângă față și zâmbește cu ochii închiși după ce nu mai suferă de presiune la nivelul stomacului .

Puterea celor nouă fantastici

În zilele noastre, numărul persoanelor care duc un stil de viață stresant este în continuă creștere, ceea ce poate fi un motiv suplimentar pentru care atât de multă lume suferă de multiple afecțiuni digestive, deoarece stresul poate declanșa simptome ale tulburărilor gastrointestinale funcționale. Este important să rețineți că aceste simptome apar adesea în paralel sau sunt interconectate. Iberogast® oferă o abordare holistică, ceea ce înseamnă că acest tratament cu rezultate dovedite clinic, cu acțiune rapidă, vizează simultan mai multe simptome, datorită combinației de nouă extracte naturale de plante medicinale, care sunt toate active individual și a căror combinație oferă un efect de amplificare reciprocă. Datorită acestui efect direcționat către ținte multiple, Iberogast® poate ameliora durerile de stomac și intestin, precum și alte simptome. Iar cei „nouă fantastici” includ...

Iberis  amara sau iarba mării

Iberis amara (iarba mării) – efecte mari oferite de flori mici

Acest extract din plante ajută la menținerea funcționării normale a sistemului digestiv.
Iarba mării este bogată în flavonoide și glucozinolați și este ingredientul principal din Iberogast®, care ajută la deplasarea alimentelor în direcția corectă.
Are un efect tonifiant asupra mușchilor slăbiți, cum ar fi în zona inferioară, transportoare a stomacului, pentru a stimula mișcarea de avansare. De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii prin reducerea radicalilor liberi.

Rădăcina de angelică

Rădăcina de angelică (Angelicae radix) – puterile angelicăi de combatere a problemelor gastrointestinale

Acest extract de plante ajută la ameliorarea crampelor și spasmelor și relaxează mușchii gastrointestinali. Conține uleiuri esențiale, cumarine, flavonoide și amaroizi, are efecte antioxidante și prezintă o acțiune antiinflamatoare.

Fructul de chimen (Carvi fructis)

Fructul de chimen (Carvi fructis) – mult mai mult decât o plantă folosită la gătit

Ingredientele valoroase ale chimenului stimulează digestia. Chimenul este un anti-flatulent important, poate contracara inflamația tractului gastrointestinal și are efect antimicrobian. În Iberogast®, extractele de fructe de chimen contribuie la efectul său protector al mucoasei.

Flori de mușețel

Flori de mușețel (Matricariae flos) – ingredient universal

Această plantă medicinală vă ajută să vă mențineți sistemul digestiv în mișcare așa cum trebuie, deoarece are un efect relaxant, poate echilibra motilitatea stomacului și ajută la ameliorarea crampelor abdominale și a spasmelor.
Floarea de mușețel este bogată în uleiuri esențiale, acizi vegetali, cumarine și flavonoide. Are acțiune antiinflamatoare.

Fructe de armurariu

Fructe de armurariu (Cardui mariae fructus) – o plantă încoronată care protejează ficatul

Fructele de armurariu includ ingrediente medicinale: flavonolignani, neolignani și flavonoide.
Armurariul are un puternic efect de protecție a celulelor. Beneficiile armurariului includ proprietăți de protecție a mucoasei, acționând la nivelul stomacului. În plus, poate combate radicalii liberi și are efect antiinflamator.

Frunze de roiniță (Melissae folium)

Frunze de roiniță (Melissae folium) – care calmează stomacul

Acest extract are un efect calmant, ajutând la ameliorarea crampelor gastrice și intestinale, precum și la reducerea gazelor și a durerii. De asemenea, ajută la reducerea radicalilor liberi.
Recunoscută pentru parfumul său puternic și răcoritor de lămâie, roinița conține uleiuri esențiale, taninuri de lamiaceae, acizi triterpenici și flavonoide.

Rostopască (Chelidonium herba)

Rostopască (Chelidonium herba) – un cadou din cer pentru stomac

Această plantă medicinală are acțiune antispastică și poate ajuta la menținerea sistemului digestiv cu motilitate normală, ceea ce poate favoriza digestia, poate ameliora crampele și poate avea efecte antiinflamatorii.
Conține alcaloizi și acizi vegetali. Aceștia conferă plantei proprietățile sale antimicrobiene și antivirale.

Frunze de mentă (Menthae piperitae folium)

Frunze de mentă (Menthae piperitae folium) – aromate și medicinale

Cu un parfum puternic și proaspăt, extractele de frunze de mentă ajută la ameliorarea crampelor din stomac și intestin. De asemenea, poate ameliora durerile de stomac și poate reduce balonarea și gazele.
Această plantă medicinală este bogată în uleiuri esențiale și taninuri de lamiaceae, care îi conferă efecte benefice, inclusiv acțiune antiinflamatoare și antioxidantă.

Rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix)

Rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) – un dulce bun pentru stomac

Această plantă medicinală ameliorează crampele din stomac și intestin și ajută la ameliorarea durerilor de stomac.
Lemnul dulce are o acțiune antiinflamatoare și conține acid glicirizic. De asemenea, conține flavonoide, fitosteroli și cumarine pentru relaxarea mușchilor stomacului.

Iberogast  pe masă lângă un pahar cu apă și o vază cu flori galbene..

Medicament pe bază de plante cu rezultate dovedite pentru problemele intestinale

Utilizarea medicamentelor pe bază de plante se răspândește pe scară largă în întreaga lume și joacă un rol important în asistența medicală globală. Cu toate acestea, numărul consumatorilor care sunt sceptici față de medicamentele pe bază de plante în general este în continuă creștere. Siguranța și tolerabilitatea Iberogast® au fost dovedite în numeroase studii științifice și clinice. Agentul fitoterapeutic a fost utilizat pentru afecțiuni gastrointestinale încă din 1960, venind în ajutorul a peste 90 de milioane de pacienți din peste 30 de țări din întreaga lume.

Combinația de nouă plante medicinale din Iberogast® este obținută în conformitate cu condițiile strict standardizate de GMP (bune practici de fabricație), iar plantele sunt obținute conform ghidurilor GACP (bunele practici agricole și de recoltare). Monitorizarea tuturor proceselor de fabricație și controlul calității tuturor extractelor, produselor intermediare și produsului medicinal finit fac din Iberogast® unul dintre cele mai bine controlate medicamente pe bază de plante eliberate fără prescripție medicală pentru tratamentul simptomelor tulburărilor gastrointestinale funcționale.

Iberogast®

Tulburările de la nivelul tractului gastrointestinal sunt în general nu numai extrem de neplăcute și asociate cu numeroase acuze, dar adesea îngreunează viața normală de zi cu zi. Este bine că există Iberogast®: Combinația a nouă plante medicinale vizează atât cauzele, cât și simptomele supărătoare.

Totul despre Iberogast®